KUIN RAHAA PANKKIIN PISTÄISI

Kun vesikalusteet on päivitetty, sovi systemaattisesta huolto-ohjelmasta. Se pitää huolto- ja korjauskulut aisoissa vuosikausia.

SYSTEMAATTISEN HUOLLON EDUT:

  1. Ennakoi korjaustarpeet
  2. Eliminoi vesivahinkojen riskit etukäteen
  3. Löytää ja korjaa piilovuodot kertalaakilla
  4. Minimoi kalliit vikakäynnit
  5. Pienentää korjauskustannuksia
  6. Säästää taloyhtiöllesi tuhansia euroja vuodessa
  7. Ennakoi huoltovälit ja huollon kustannukset
  8. Huoltoväliksi riittää yleensä 5-7 vuotta
smartwater_hana

HANAT JA SUUTTIMET
PÄIVITETÄÄN

Hanojen suuttimet tarkistetaan. Tarvittaessa hanoihin vaihdetaan modernit suuttimet, jotka huomioivat nykyaikaisen vesitekniikan standardit. Hanojen tiivisteet ja kuluvat osat tarkistetaan ja viat korjataan. Mikäli käyttövesi sisältää runsaasti epäpuhtauksia, suosittelemme itsepuhdistuvia Autoclean-suuttimia.

smartwater_suihku

SUIHKUT SAAVAT PUTIPUHTAAT KAHVAT

Kaikki käydään huolella läpi, säätimet, vaihtimet, letkut ja tiivisteet. Huonokuntoiset osat korjataan tai vaihdetaan. Mikäli suihkujen kahvat ovat ikääntyneet, suosittelemme niiden vaihtoa hygieenisistä syistä, sillä sihtiin kertyvistä epäpuhtauksista kasvaa vuosien saatossa melkoinen bakteeripesä.

smartwater_vetovahti

 WC-ISTUINTEN ELINKAARI PITENEE

Kaikki osat käydään tarkasti läpi ja huolletaan. Kalliita komponentteja ei vaihdeta kuin ääritapauksissa. Vialliset ja kuluneet osat vaihdetaan kestävämpiin. Tiiviste- ja istukkapinnat puhdistetaan. Huuhtelulaitteiston hienomekaaniset osat säädetään lähes kellosepän tarkkuudella.

kokeneet ammattilaisasentajat

HUOLLON HINTA = KUUKAUDEN VESIMAKSU

Systemaattinen huoltomme on tutkitusti kustannustehokkain tapa pitää talon vesikustannukset kurissa vuosia. Systemaattisen huollon hinta asuntoa kohti on keskimäärin kuukauden vesimaksun luokkaa. Kun huolto on kerralla tehty perusteellisesti, huoltoväliksi riittää yleensä viisi-seitsemän vuotta, joten kyseessä on todella kannattava investointi.

HILJAINEN VUOTO VOI MAKSAA 10.000/VUODESSA

Suurimmat säästöt syntyvät vuotavien wc-istuimien täyshuollosta, sillä jo 0,3 mm kuluma tai 0,8 mm roska aiheuttaa huomattavia piilovuotoja. Yhden wc-istuimen kahden desilitran piilovuoto minuutissa maksaa taloyhtiölle 25 euroa kuukaudessa eli kahden hengen talouden kuukauden vesimaksun verran. Tulitikun paksuinen vuoto voi tulla maksamaan taloyhtiölle jopa 10.000 euroa vuodessa. Nämä hiljaiset ja huomaamattomat vuodot tulevat taloyhtiölle ajan myötä todella kalliiksi, sillä nykyiset istuimet ovat niin äänettömiä, etteivät asukkaat ja muut käyttäjät edes huomaa ongelmaa. Ja vaikka huomaisivat, useimmat eivät niistä ilmoita.

wc-asentajat

TIIVISTEIDEN KUNNOSTUS ON KANNATTAVA SIJOITUS

Suomalaisen vesijohtoveden laatu on huippuluokkaa. Vesi on kuitenkin luonnontuote, joten siinä on happamuutta, kalkkia, hiilidioksidia, hiekkaa, ruostetta, mikrobeja, bakteereja, putkistosta liuennutta metallia tai muita epäpuhtauksia. Ne heikentävät hitaasti tiivisteitä ja vesikalusteiden mekanismeja, jolloin taloyhtiön vesikulut alkavat nousta piilovuotojen yleistyessä.

LUOTA SUOMEN KOKENEIMPIIN AMMATTILAISIIN

Yleisesti luullaan, että wc-istuimien huolto- , säätö- ja korjaustyöt ovat yksinkertaisia. Todellisuudessa nämä työt vaativat kokemusta, ammattitaitoa ja huolellisuutta. Osaamisestaan ylpeät Energo-ammattilaiset huoltavat vuodessa tuhansia wc-istuimia ja heillä on takanaan keskimäärin 10 000 kohteen työhistoria. Lisäksi tarvitaan tietotaitojen jatkuvaa kehittämistä, sillä yksistään huuhtelulaitteiden mekanismit ja tiivisteiden materiaalit ovat käyneet läpi valtavan kehitysharppauksen. Erikoistuminen on nostanut Energon Suomen suurimmaksi wc-istuimien huoltajaksi, mikä takaa parhaan lopputuloksen.

JÄÄHYVÄISET KALLIIKSI TULEVILLE VIKAHÄLYTYKSILLE

Systemaattinen huolto takaa wc-istuimien ja talon muiden vesikalusteiden moitteettoman toiminnan 5-7 vuodeksi ja vähentää kalliiksi tulevien vikahälytysten määrää. Kun huolto tehdään säännöllisin välein, työn yksikkökustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin vikojen korjaaminen kertakäynneillä. Systemaattisen huollon kustannukset asuntoa kohti ovat muutaman kymmenen euron tasoa, mutta LVI-yritysten ja huoltoyhtiöiden hälytyskäynnit liikkuvat sadan, kahden, jopa kolmensadan euron tietämillä. Systemaattinen huolto on siis kaukonäköistä viisautta, joka säästää taloyhtiöllesi huomattavia summia vuodessa.

TILAA SIJOITETUN PÄÄOMAN
TUOTTOLASKELMA

Keskikokoisen taloyhtiön vesikalusteiden systemaattisen huollon hinta on noin 3000-3500 euroa. Investoinnissa on isosti järkeä, sillä se voi kerryttää viidessä vuodessa 20.000 euron säästöt. Soita ja kysy meiltä, millaisia säästöjä sinun taloyhtiösi voisi saada.