ENERGO-SUIHKUT PIENENTÄVÄT VEDEN KULUTUSTA 55-65%

Samalla suihkunautinto paranee koko talossa.

pisarat

SÄÄSTÄT VETTÄ 8-12 L/MIN!

Energo-vakiovirtaussuihkut leikkaavat jo tuhansien taloyhtiöiden suihkujen vedenkulutusta keskimäärin 55-65 prosenttia. Joskus jopa enemmän. Muutos on radikaali. Kun vanhat suihkut kuluttivat vettä  keskimäärin 20 litraa minuutissa, niin Energo-vakiovirtaussuihkut pienentävät kulutuksen 6-12 litraan minuutissa. Muutostyö käy nopeasti, edullisesti ja ympäristöystävällisesti vain vaihtamalla vanhat kahvat vakiovirtauskahvoihin, joiden virtaukset on tarkasti mitoitettu talon vesitekniikan ja käyttötarpeiden edellyttämällä tavalla.

LISÄETUNA HILJAISEMPI TALO

Valikoimastamme löytyy myös äänenvaimentimella varustettuja vakiovirtauskahvoja, joiden äänitaso on tavallista alhaisempi. Vanhoille taloille ominaiset kohinat ja suhinat lakkaavat. Asukastyytyväisyyskin paranee kun naapurien suihkuäänet rauhoittuvat.

KULUTUS PIENENEE, NAUTINTO SUURENEE

Samalla kun veden kulutus pienenee, suihkuista tulee entistä mukavampia. Energon vakiovirtauksella varustetut suihkut saavat veden virtaaman pehmeästi ja tasaisesti. Veden sironta tuntuu miellyttävältä iholla. Virtaus nousee nopeasti tavoitetasolle ja pysyy siinä, vaikka vesijohtoverkoston paine kasvaisi. Vesi ei roisku ja pärski  ympäriinsä kuten vapaasti virtaavilla hanoilla on tapana hanaa liikaa avattaessa. Vakiovirtaussuutin estää myös veden tuhlauksen. Se vahtii automaattisesti että kulutus pysyy halutulla tasolla.

Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä, sillä veden määrä ei lisää suihkun mukavuutta. Tutkimusten mukaan 10-12 litraa minuutissa tuottaa miellyttävimmän virtauksen ja parhaan suihkunautinnon.

Virtauksen vakiointi onnistuu myös matala- tai korkeapaineisissa vesijohtoverkostoissa.

Katso, miten Energo-suihkut säästävät vettä

DC3-sarjan kolmitoimisuihkut

SUIHKUT

Valikoimamme täydentyy jatkuvasti. Meiltä löytyy useita ratkaisuja taloyhtiöiden, työtilojen, hotellien, laivojen, uimahallien jne tarpeisiin.

CLEANTECH-SUIHKUT

CLEANTECH-SUIHKUT

Tässä sveitsiläisessä kahvassa edullisuus ja huippulaatu yhdistyvät puhdaslinjaiseen muotoiluun. Virtausvaihtoehdot 8, 10 ja 12 litraa minuutissa.

DESIGNSUIHKUT

DESIGNSUIHKUT

Skandinaavista muotokieltä kunnioittavaa muotoilua. Värit valkoinen ja kromi. Virtausvaihtoehdot 6, 8, 10, 12 ja 14 litraa minuutissa.

KLASSIKOT

KLASSIKOT

Perinteistä muotoilua. Laaja mallisto. Virtausvaihtoehdot 8, 10 ja 12 litraa minuutissa.

KATTOSUIHKUT

KATTOSUIHKUT

Laajan vakiomalliston lisäksi saatavana kattosuihkuja. Virtausvaihtoehdot 6, 8, 10 ja 12 litraa minuutissa.

virtaussäädin

VIRTAUSSÄÄTIMET

Virtaussäätimiä suositellaan arvoasuntoihin ja alkuperäistä ilmettään suojeleviin julkisiin tiloihin. Virtaussäätimet sijoitetaan kahvan ja letkun väliin, jolloin vältytään vettä tuhlaavien, mutta arvokkaiden tyylikahvojen vaihdolta.

NIVELLETYT LETKUNPÄÄT

NIVELLETYT LETKUNPÄÄT

Maailman parhaiden valmistajien tuotantoa. Nivelletyt tai vapaasti pyörivät letkujen päät vähentävät letkuun kohdistuvia rasituksia. Käyttömukavuus on luksusta. Kestävät metallirakenteet.

JÄMÄKÄT LETKUT

JÄMÄKÄT LETKUT

Kymmeniä vaihtoehtoja sekä matala- että korkeapaineisiin vesijärjestelmiin. Saatavana myös veden lämpötilaan reagoivia letkuja, jotka varoittavat väriä vaihtamalla esim. lapsia vaarallisen kuumasta vedestä.

JÄÄHYVÄISET KALKKIKERTYMILLE

Hydrologisen muotoilun ja vesiteknisesti oikeaoppisten materiaalien ansiosta suihkumme hylkivät kalkkia ja muita veden epäpuhtauksia.

LAATU TAKAA KESTÄVYYDEN

Käytämme vain maailman parhaiden vesikalusteiden valmistajien komponentteja, jotka on räätälöity täyttämään pohjoismaisen vesitekniikan standardit ja vaatimukset. Komponentit kestävät veden epäpuhtauksia ja julkisten tilojen kovaa käyttöä.

ULTRAMODERNIT DESIGNSUIHKUT

Tuomme maahan myös ultramoderneja designsuihkuja. Autamme sinua valitsemaan mahdollisimman energiatehokkaan ja ekologisen ratkaisun.

ECOBOOSTER-KAKSITOIMISUIHKUT

Suihkun virtausta voidaan nostaa hetkeksi nappia painamalla.

TULOSSA UPEITA UUTUUKSIA!

Suihkumallistomme laajenee lähiaikoina. Tulossa uusia designsuihkuja maailmalta. Uutta on myös anti-twist mekanismilla varustettu suihku, jossa on kolme eri virtausta: normaali, hierova ja syke. Kysy lisää. Autamme sinua valitsemaan oikean suihkun oikeaan kohteeseen.