VETOVAHTI PUOLITTAA KULUTUKSEN JA TEHOSTAA HUUHTELUA

Parhaat keksinnöt ovat yksinkertaisia.

VETOVAHTI MUUTTAA
VANHAT WC-ISTUIMET
KAKSITOIMISIKSI

YKSITOIMISESTA HETKESSÄ KAKSITOIMINEN

Vetovahti muuttaa vanhan vesisyöpön wc-istuimen käden käänteessä moderniksi kaksitoimiseksi täsmähuuhtelijaksi. Ratkaisu on edullinen ja nopea. Vain 15 minuuttia ja vanha istuin on teknisesti tätä päivää. Vetovahdin ansiosta wc-istuin huuhtelee pikkuhädät muutamalla litralla. Isot hädät se huuhtelee alkuperäisellä vesimäärällä, mikä varmistaa wc-istuimen ja siihen liitetyn viemärin optimaalisen yhteispelin.

HUUHTELUTEHOA TULEE LISÄÄ

Vetovahti parantaa vanhan wc-istuimen tehoa huomattavasti. Kulho huuhtoutuu entistä korkeammalla paineella, jolloin lopputulos on hygieenisesti moitteeton ja vesilukon vesi vaihtuu täydellisesti.

KALLISTA WC-ISTUINTA EI TARVITSE VAIHTAA

Vetovahti on äärimmäisen kustannustehokas ratkaisu. Koska vanhaa wc-istuinta ei tarvitse vaihtaa, uusiin ja kalliisiin istuimiin ei tarvitse investoida ja taloyhtiösi säästää pitkän pennin.

EI HARMILLISTA YMPÄRISTÖJÄTETTÄ

Ympäristöihmiset varsinkin arvostavat sitä, että Vetovahti on malliesimerkki kestävän kehityksen periaatteesta ”mikä toimii, sitä ei vaihdeta”. Kaatopaikalle viety vanha wc-istuin on näet harmillinen ympäristöjäte. Se kestää ajan hammasta satoja vuosia, eikä sille ole keksitty uusio- ja hyötykäyttöä.

ASENNUS ON NOPEAA JA SIISTIÄ

Muutostyö ei aiheuta asukkaille harmeja ja vesikatkoja. Asennus sujuu varttitunnissa. Samalla tarkistetaan wc-istuimen tiivisteet. Sotkua ei synny. Ja mikä tärkeintä: ensimmäinen käyttökokemus on positiivinen yllätys. Vetovahdilla modernisoitu wc-istuin huuhtelee entistä tehokkaammin ja äänettömämmin.

Katso, miten Vetovahti toimii ja säästää vettä

VETOVAHTI PUOLITTAA KULUTUKSEN

Tilastojen mukaan yhden ihmisen keskimääräinen wc:n käyttö on kuusi pientä ja yksi iso huuhtelu vuorokaudessa. Näin ollen neljän hengen perhe kuluttaa päivittäin yksitoimisen kuuden litran wc-istuimen huuhteluun 168 litraa vettä vuorokaudessa. Vetovahti puolittaa kulutuksen, jolloin Perhe Suomalainen säästää vettä 72 litraa vuorokaudessa eli 26280 litraa vuodessa. Samalla huuhteluteho paranee, melutaso laskee ja jätevesien määrä pienenee.

LAPSIKIN OSAA KÄYTTÄÄ VETOVAHTIA

Vetovahti toimii täsmällisesti kuin kello. Käytät wc-istuinta kuten ennenkin ja Vetovahti hoitaa loput.

Pieni hätä: Paina nupista 1 sekunti = puolihuuhtelu.
Iso hätä: Paina nupista 3 sekuntia = kokohuuhtelu.

Huom: Vetonupilla varustetuissa wc-istuimissa nuppia vedetään vastaavat sekuntimäärät

Vetovahdilla päivitettyyn wc-istuimeen kiinnitetään selkeä käyttöohjetarra, jota ymmärtävät lapset, mummot ja vaarit ja kaikki siltä väliltä. Tarra kertoo myös vieraille, että wc-istuin on modernisoitu Vetovahdilla.

SOPII KAIKKIIN WC-ISTUIMIIN

Vetovahti sopii kaikkiin Suomessa yleisesti käytössä oleviin yksitoimisiin wc-istuimiin. Laite on käyttövarma ja huoltovapaa koska siinä ei ole kuluvia ja vaihdettavia osia. Vetovahti toimii moitteetta myös vanhojen talojen viemäriverkostoissa. Valmistusmateriaali on kestävää ja veden epäpuhtauksia hylkivää polypropeenia.

HUIPPUARVOSANAT VTT:N TESTEISSÄ

VTT:n testeissä Vetovahdin puolihuuhtelu todettiin jo vuonna 1999 tehokkaammaksi kuin uusien wc-istuimien puolihuuhtelu. Ei siis ihme, että Suomessa on asennettu jo lähes 200 000 Vetovahtia kohtuullistamaan vedenkulutusta.